Πανούσης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην κυβέρνηση- Να εξετάσουμε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ - iefimerida.gr

Πανούσης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην κυβέρνηση- Να εξετάσουμε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση ο βουλευτής και εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης, ο οποίος μάλιστα απαντώντας στην πρόταση της Νότας Μπακογιάννη τόνισε πως «πρόκειται για μια πρόταση η οποία είναι στο πεδίο της πολιτικής φαντασίας. Ευχαριστούμε αλλά δεν παίρνουμε».

Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Κόκκινο, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε πως «ο κύκλος της κυβέρνησης ανάγκης έχει τελειώσει» εκτός από την περίπτωση που θα σημειωθεί κάποιο «πολιτικό ατύχημα» και συνεχίζοντας τόνισε: «Το μομέντουμ της κεντροαριστεράς έχει τελειώσει, πρέπει να ξεκινήσει η τώρα συζήτηση μεταξύ των κομμάτων της αριστεράς. Κυβερνώσα Αριστερά χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν υπάρχει. Θα δούμε τον εφιάλτη μιας κυβερνώσας ακροδεξιάς αν δεν τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο κ. Πανούσης απέκλεισε και την οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, καθώς σε ερώτηση για το εάν η Χαριλάου Τρικούπη αποτελεί έναν πιθανό συνομιλητή με την ΔΗΜΑΡ, δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λύσει μόνο του τα προβλήματά του, δεν μπορούμε εμείς να καλύψουμε τις κινήσεις του παλιού ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του σημερινού του Βενιζέλου».

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ