Τον άφησε άστεγο η Μάντσεστερ- Οπαδός της Αρσεναλ έβαλε στοίχημα με φίλο το σπίτι του και το έχασε - iefimerida.gr

Τον άφησε άστεγο η Μάντσεστερ- Οπαδός της Αρσεναλ έβαλε στοίχημα με φίλο το σπίτι του και το έχασε

Τον άφησε άστεγο η Μάντσεστερ- Οπαδός της Αρσεναλ έβαλε στοίχημα με φίλο το σπίτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φράση «μου έκλεισε το σπίτι» έχει ειπωθεί πολλές φορές από τους ανά το κόσμο λάτρεις του στοιχήματος. Συνήθως αναφέρεται σε ποδοσφαιριστή που έβαλε γκολ- ή κάποιον που έκανε το μοιραίο λάθος- με αποτέλεσμα ο παίκτης να καταλήξει στον... κουβά, κατά το κοινώς λεγόμενο. Μόνο που ένας συγκεκριμένος οπαδός της Αρσεναλ όταν θα το λέει στο εξής, θα κυριολεκτεί απόλυτα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πράγματι του... έκλεισε το σπίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας στην Ουγκάντα, το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στην Αγγλία, έδωσε έμπνευση για ένα ιδιαίτερο στοίχημα. Οπαδός της Αρσεναλ πόνταρε το σπίτι του, ενώ εκείνος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το αυτοκίνητο και τη γυναίκα του. Ευτυχώς για την τελευταία και δυστυχώς για τα πέντε παιδιά του πρώτου, οι κανονιέρηδες έχασαν με 1-0.

Οι δύο άνδρες είχαν βάλει εγγράφως το στοίχημα, ενώπιον μαρτύρων και έτσι δεν υπήρχε... γυρισμός. Ο ηττημένος λιποθύμησε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αλλά αυτό δεν τον γλίτωσε. Οπως αναφέρει το sport-fm.gr, πήρε τα πέντε του παιδιά και άδειασαν το σπίτι τους τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ