Κατάθεση Καμίνη στην υπόθεση της ΧΑ- Κλήθηκε νέος κατηγορούμενος για απολογία - iefimerida.gr

Κατάθεση Καμίνη στην υπόθεση της ΧΑ- Κλήθηκε νέος κατηγορούμενος για απολογία

Κατάθεση Καμίνη στην υπόθεση της ΧΑ- Κλήθηκε νέος κατηγορούμενος για απολογία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έρευνα που γίνεται για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ο Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε τόσο στην επίθεση που είχε δεχθεί ο ίδιος την περασμένη άνοιξη από βουλευτές της ΧΑ, όσο και στα κρούσματα ρατσιστικής βίας που έχουν γίνει στην πρωτεύουσα.

Μέχρι τώρα, οι ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση- η Ιωάννα Κλάπα και η Μαρία Δημητρακοπούλου- έχουν ακούσει 40 μάρτυρες. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως έστειλαν κλήση σε απολογία σε ένα ακόμη άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μέλος της Χρυσής Αυγής και το όνομά του προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς εμπλέκεται στις συνομιλίες που έγιναν έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Να σημειωθεί, πως ήδη οι ειδικές ανακρίτριες έχουν καλέσει σε απολογία στις 25 Νοεμβρίου τρεις ακόμη βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους η Ολομέλεια της βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας. Πρόκειται για τους Γιώργο Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ