«Πατήσια σαν το Σπίτι σου»: Γνωρίστε τη νέα δράση που μεταμορφώνει τις πλατείες της πόλης και ομορφαίνει την Αθήνα [εικόνα] - iefimerida.gr

«Πατήσια σαν το Σπίτι σου»: Γνωρίστε τη νέα δράση που μεταμορφώνει τις πλατείες της πόλης και ομορφαίνει την Αθήνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα δράση άρχισε να αλλάζει την πόλη το τελευταίο διάστημα και από ότι φαίνεται μετά από τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού ήρθε για να μείνει.

Την περασμένη εβδομάδα (1-2 Νοεμβρίου) οι κάτοικοι κι οι γείτονες των Πατησίων μεταμόρφωσαν την πλατεία Φυτευτή, σε ένα δημιουργικό κλίμα, με συγκροτήματα και θεατρικό παιχνίδι.

«Πατήσια σαν το Σπίτι σου»: Γνωρίστε τη νέα δράση που μεταμορφώνει τις πλατείες της πόλης και ομορφαίνει την Αθήνα [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου έκανε τη δράση που ονομάζεται «Πατήσια σαν το σπίτι σου» να ανανεώσει το ραντεβού της για αυτή την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 4 το μεσημέρι αλλάζοντας αυτή τη φορά την Πλατεία Παπαδιαμάντη στα Άνω Πατήσια.

Όπως είναι τακτική του «Πατήσια σαν το Σπίτι σου» την Παρασκευή θα βαφούν τα παγκάκια της πλατείας και θα μαζευτούν πιθανά σκουπίδια εθελοντικά, ενώ προηγουμένως η πλατεία με την βοήθεια του Δήμου της Αθήνας θα καθαριστεί με πιεστικό μηχάνημα.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στην πλατεία θα παίξουν ζωντανά στις 8μμ οι Schooldrivers και θ' ακολουθήσουν ζωντανά επίσης στις 9μμ οι Remade. Όλα αυτά θα συμβούν χωρίς την ανταλλαγή χρήματος με κανέναν , με σκηνικό έναν καναπέ, ένα λαμπατέρ και ένα χαλί, σύμβολα του «Πατήσια σαν το Σπίτι σου».

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 - Πλατεία Παπαδιαμάντη- Άνω Πατήσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ