Δωρεάν εισιτήριο για το μετρό αν γυμναστείς – Μια νέα πρωτότυπη καμπάνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Δωρεάν εισιτήριο για το μετρό αν γυμναστείς – Μια νέα πρωτότυπη καμπάνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν ιδιαίτερο τρόπο παρακίνησης του κόσμου σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σκέφτηκε μια ρωσική εκστρατεία, ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Sochi.

Σύμφωνα με την καμπάνια, όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο στο σταθμό Vystavochnaya στη δυτική Μόσχα, μπορούν να πληρώσουν σε γυμναστικές ασκήσεις.

Ήτοι: οι επιβάτες μπορούν να έχουν ένα δωρεάν εισιτήριο, κάνοντας 30 «καθίσματα» αντί να πληρώσουν 30 ρούβλια. Για να πραγματοποιήσουν την άσκηση έχουν στη διάθεσή τους δυο λεπτά μπροστά από ένα ειδικό μηχάνημα, που επιβεβαιώνει ότι την κάνουν με σωστό τρόπο.

Όπως σημειώνει ο Alexander Zhukov, πρόεδρος της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η κίνηση αυτή θέλει να δείξει ότι «οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι απλώς κάτι που οι άνθρωποι παρακολουθούν στην τηλεόραση, αλλά μπορούν να εμπνεύσουν τον καθένα να έχει έναν πιο αθλητικό τρόπο ζωής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ