Αλαλούμ με τις λίστες των διοικητικών υπαλλήλων στα Πανεπιστήμια -Το ΑΣΕΠ τις χαρακτήρισε ελλιπείς και τις έστειλε πίσω - iefimerida.gr

Αλαλούμ με τις λίστες των διοικητικών υπαλλήλων στα Πανεπιστήμια -Το ΑΣΕΠ τις χαρακτήρισε ελλιπείς και τις έστειλε πίσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απροσδόκητους «συμμάχους» βρήκαν στο ΑΣΕΠ, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Τη στιγμή που από χθες, Τρίτη, τέθηκαν ξανά στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την ανταρσία τους στις δικαστικές αποφάσεις, που έκριναν τις απεργίες τους παράνομες.Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», το Ανώνατο Συμβούλιο επέστρεψε στο υπουργείο Παιδείας τις λίστες των απογραφέντων υπαλλήλων με την υπογράμμιση ότι είναι ελλιπείς, με συνέπεια να μην μπορεί το ΑΣΕΠ να προχωρήσει στη μοριοδότηση. Κάτι που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την επιλογή των 1.349 υπαλλήλων για τους οποίους έχει συμφωνηθεί με την Τρόικα, ότι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Από τις λίστες του υπουργείου Παιδείας λείπουν στοιχεία των υπηρεσιακών φακέλων των υπαλλήλων. Οι φάκελοι βρίσκονται κλειδωμένοι στα κλειστά πανεπιστήμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ