Επιτέλους, τώρα μπορεί κανείς να κοιμάται και να κάνει ντους ταυτόχρονα – Η τρελή εφεύρεση [βίντεο] - iefimerida.gr

Επιτέλους, τώρα μπορεί κανείς να κοιμάται και να κάνει ντους ταυτόχρονα – Η τρελή εφεύρεση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει σκεφτεί, έστω και μία φορά. Χρειάζεται ντους για να ξυπνήσει, αλλά δεν θέλει να ξυπνήσει μέχρι να κάνει το ντους. Τυπικό φαινόμενο του τύπου «το αβγό έκανε την κότα ή η κότα το αβγό». Ευτυχώς, η τεχνολογία υπάρχει για να βοηθήσει στην επίλυση αυτού του- ζωτικής σημασίας- προβλήματος.

Το όνειρο κάθε χουζούρη έγινε πραγματικότητα. Εφευρέθηκε το ντους στο οποίο μπορεί κανείς να είναι ξαπλωμένος. Το κατασκεύασε μία γερμανική εταιρεία και διαθέτει έξι «κεφαλές» που ρίχνουν νερό, ενώ ο χρήστης απλά χαλαρώνει σε μία οριζόντια επιφάνεια. Μάλιστα, για να γίνει ακόμη πιο απολαυστική η εμπειρία, οι «κεφαλές» είναι προγραμματισμένες ώστε να εναλλάσσουν τη θερμοκρασία του νερού, την πίεση και την ποσότητα, προκειμένου να ξυπνά σταδιακά και κυρίως ευχάριστα ο τυχερός που το χρησιμοποιεί.

Το μόνο που χρειάζεται, όπως επισημαίνει το Time, είναι να προχωρήσουν οι εφευρέτες στο επόμενο βήμα. Το κρεβάτι που μετατρέπεται σε οριζόντιο ντους, για να μην χρειάζεται ούτε βήμα! Τότε θα μιλάμε για το απόλυτο πρωινό ξύπνημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ