Το βίντεο που καθηλώνει: Καρέ-καρέ πώς μετακινείται το πρόσωπο ενός παιδιού μετά από ένα χαστούκι - iefimerida.gr

Το βίντεο που καθηλώνει: Καρέ-καρέ πώς μετακινείται το πρόσωπο ενός παιδιού μετά από ένα χαστούκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο απεικονίζεται καρέ-καρέ το πώς μετακινείται το πρόσωπο ενός παιδιού όταν κάποιος του ρίχνει χαστούκι στο μάγουλο κάνει το γύρο του διαδικτύου στο πλαίσιο καμπάνιας για την ενδοοικογενειακή βία.

Μέσω του βίντεο που δημιουργήθηκε, σύμφωνα με το Onmed.gr, με πρωτοβουλία γαλλικού ιδρύματος για το παιδί επιχειρείται να περάσει το εξής μήνυμα στους γονείς: «Ένα μικρό χαστούκι για σας... ένα μεγάλο χαστούκι για εκείνο».

Στο παρακάτω βίντεο που αποτελεί μέρος της εν λόγω καμπάνιας παρουσιάζεται μια μητέρα που μιλά στο τηλέφωνο. Την ίδια ώρα ο γιος της κάνει θόρυβο με το αυτοκινητάκι του, στο τραπέζι της κουζίνας. Η μητέρα του λέει να σταματήσει, το παιδί συνεχίζει, εκείνη χάνει την υπομονή της και του δίνει ένα πολύ δυνατό χαστούκι. Στη συνέχεια παρουσιάζεται σε αργή κίνηση το χαστούκι δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δουν πώς μετακινείται ολόκληρο το πρόσωπο του μικρού από το δυνατό τράνταγμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ