Παντρευτείτε τον εαυτό σας- Το κίνημα που βάζει τέλος στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου - iefimerida.gr

Παντρευτείτε τον εαυτό σας- Το κίνημα που βάζει τέλος στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου

Παντρευτείτε τον εαυτό σας- Το κίνημα που βάζει τέλος στην αναζήτηση του ιδανικο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εσύ πότε θα παντρευτείς παιδί μου;». Η επίμονη ερώτηση της Ελληνίδας μάνας και των ενοχλητικών λοιπόν συγγενών γίνεται ολοένα και πιο συχνά όσο περνούν τα χρόνια. Δεν χρειάζεται εκνευρισμός, ούτε σκέψεις να... «αποκληρώσει» κανείς το μισό του γενεολογικό δέντρο. Υπάρχει η λύση. Πλέον δεν χρειάζεται η επίμονη αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Ο καθένας μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό του.

Το μόνο που χρειάζεται είναι 300 δολάρια για τον... εξοπλισμό. Το κουτί «I Married Me box» είναι μία περίεργη εφεύρεση ενός παντρεμένου ζευγαριού. Ο Τζέφρι Λέβιν και η Μπόνι Πάουερς, που ζουν στο Λος Αντζελες, λένε πως το σχεδίασαν για να φέρουν περισσότερη αγάπη στον κόσμο.

Οποιος λοιπόν κουράστηκε να περιμένει το έτερον ήμισυ, απλά μπαίνει στην ιστοσελίδα τους και παραγγέλνει το περιβόητο κουτί. Αυτό περιλαμβάνει μία βέρα, γραμμένους όρκους αιώνιας πίστης- που θα απευθύνει βέβαια στον εαυτό του ο χρήστης- οδηγίες για την τελετή και καθημερινές κάρτες «επιβεβαίωσης», με μηνύματα που θυμίζουν την υπέροχη σχέση που έχει ο καθένας με τον εαυτό του πάντα.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι εμπνευστές της ιδέας, όσο περισσότερο αγαπά κανείς τον εαυτό του, τόσο πιο πολύ θα δίνει αγάπη στους γύρω του. «Σημαίνει πως δεν χρειάζεται να περιμένεις τον ιδανικό, εσύ είσαι ο ιδανικός», λέει η Πάουερς στην Daily Mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος ειδήσεις βέρα όρκοι πίστης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ