Από κόσκινο τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας 10.000 δημοσίων υπαλλήλων - iefimerida.gr

Από κόσκινο τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας 10.000 δημοσίων υπαλλήλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μικροσκόπιο του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης θα μπου με εντολή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας 10.000 επιτυχόντων σε 49 διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ από το 2003.

«Με ταχύτατους ρυθμούς βάζουμε τέλος στο καθεστώς ανομίας των πλαστών δικαιολογητικών. Ένα καθεστώς που για πάρα πολλά χρόνια δηλητηρίαζε τη δημόσια ζωή της πατρίδας μας», ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης και πρόσθεσε:«Σήμερα οι επιτήδειοι που παραπλανούσαν την κοινωνία και τους συνυποψήφιούς τους, γνωρίζουν ότι πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης των άνομων πράξεών τους. Θα σταματήσουμε μόνον όταν θα έχουμε εντοπίσει και τον τελευταίο επίορκο υπάλληλο» και επεσήμανε, ότι «το οφείλουμε στους ικανούς δημοσίους υπαλλήλους, στην κοινωνία, αλλά και στα παιδιά μας, καθώς έχουμε την υποχρέωση να τους παραδώσουμε μια διαφορετική Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ