Nissan Bladeglider Concept: Στη Nissan τα βλέπουν όλα τριγωνικά - iefimerida.gr

Nissan Bladeglider Concept: Στη Nissan τα βλέπουν όλα τριγωνικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mετά το αγωνιστικό Zeod RC για τις 24 Ώρες του Le Mans το 2014 η Nissan θα παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο ένα ακόμα μοντέλο τριγωνικού σχήματος –ή αν προτιμάτε πτέρυγας Δέλτα, όπως στα αεροσκάφη.

Το BladeGlider λοιπόν έχει ένα εξαιρετικά μικρό μετατρόχιο μπροστά και ένα πολύ μεγάλο πίσω, γεγονός που πέρα από το ιδιαίτερο και ξεχωριστό σχήμα του εξασφαλίζει και μια εξαιρετική αεροδυναμική. Και αξιόλογα δυναμικά χαρακτηριστικά, πάντα σύμφωνα με τους μηχανικούς της Nissan, απόρροια και της φόρτισης του πίσω άξονα με το 70% του συνολικού βάρους.

Το ενδιαφέρον αυτό πρωτότυπο είναι ηλεκτρικό και μάλιστα, για πρώτη φορά σε Nissan, έχει τους ηλεκτροκινητήρες στις πλήμνες των πίσω τροχών. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται και η μετατόπιση του καθίσματος του οδηγού προς την πλευρά της πόρτας που ανοίγει κάθε φορά, προκειμένου να διευκολύνεται η είσοδος- έξοδος. Τόσο του οδηγού όσο και των δύο πίσω επιβατών.

Nissan Bladeglider Concept: Στη Nissan τα βλέπουν όλα τριγωνικά | iefimerida.gr 0
Nissan Bladeglider Concept: Στη Nissan τα βλέπουν όλα τριγωνικά | iefimerida.gr 1
Nissan Bladeglider Concept: Στη Nissan τα βλέπουν όλα τριγωνικά | iefimerida.gr 2
Nissan Bladeglider Concept: Στη Nissan τα βλέπουν όλα τριγωνικά | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NISSAN Nissan Bladeglider Concept τριγωνικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ