Στις 225.000 οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης μέσα σε δύο εβδομάδες - iefimerida.gr

Στις 225.000 οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης μέσα σε δύο εβδομάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά 225.000 δικαιούχοι έχουν υποβάλει αίτηση για χορήγηση επιδόματος πετρελαίου μέσα σε δύο εβδομάδες στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). Ωστόσο, οι δικαιούχοι δεν έχουν εισπράξει ακόμα ούτε ευρώ από τις προκαταβολές, οι οποίες θεωρητικά θα χορηγούνταν «άμεσα» σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.Το γεγονός ότι έχει υποβληθεί περίπου το ένα τρίτο των αιτήσεων,(συνολικά οι δικαιούχοι υπολογίζονται στους 580.000) την ώρα που στη χώρα μας σημειώνονται υψηλές θερμοκρασίες αξιολογείται θετικά από αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Εκτιμάται πως φέτος θα είναι τελικά περισσότεροι οι καταναλωτές πετρελαίου οι οποίοι θα λάβουν το επίδομα μετά την περυσινή παταγώδη αποτυχία, όταν από τα 280 εκατ. ευρώ τα οποία ήταν εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό δόθηκαν μόλις 80 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ