Εφαρμογές για τον εντοπισμό αγνοουμένων από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες παρουσίασε η Google - iefimerida.gr

Εφαρμογές για τον εντοπισμό αγνοουμένων από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες παρουσίασε η Google

Εφαρμογές για τον εντοπισμό αγνοουμένων από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες παρουσίασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά η Google βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων από τα φυσικά φαινόμενα, αφού, όπως είχε κάνει και με τον Σάντι στο παρελθόν, παρουσίασε μία σειρά εφαρμογών για τον εντοπισμό αγνοουμένων θυμάτων του τυφώνα Χαγιάν στις Φιλιππίνες.

Οι εφαρμογές διατίθενται για το κοινό στην ιστοσελίδα Typhoon Yolanda Crisis Page (αφού Γιολάντα είναι το δεύτερο όνομα του τυφώνα Χαγιάν) και ανάμεσα στα διαδικτυακά εργαλεία που προσφέρονται είναι το Google Person Finder και το Typhoon Yolanda Relief Map

Το πρώτο επιτρέπει σε ανθρώπους που αναζητούν μέλη της οικογένειάς τους ή φίλους τους να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για τους αγνοούμενους. Η δεύτερη εφαρμογή είναι διαδραστικός χάρτης, ο οποίος δείχνει τις περιοχές που ισοπέδωσε ο φονικός τυφώνας, καταγράφοντας τα καταφύγια, τα νοσοκομεία, τους αστυνομικούς σταθμούς και αρκετές ακόμη χρηστικές πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ