Τέρμα στις συνευρέσεις με ιερόδουλες στη Γαλλία- Πρόστιμο από 1.500 ευρώ για τους παραβάτες - iefimerida.gr

Τέρμα στις συνευρέσεις με ιερόδουλες στη Γαλλία- Πρόστιμο από 1.500 ευρώ για τους παραβάτες

Τέρμα στις συνευρέσεις με ιερόδουλες στη Γαλλία- Πρόστιμο από 1.500 ευρώ για του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στις ερωτικές συνευρέσεις με ιερόδουλες φιλοδοξεί να βάλει το Σοσιαλιστικό κόμμα στη Γαλλία. Για αυτό το σκοπό, κατέθεσε νομοσχέδιο με το οποίοι ποινικοποιείται ο αγοραίος έρωτας.

Αν ψηφιστεί από τη Βουλή, τότε οι παραβάτες θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 1.500 ευρώ, ενώ εάν υποπέσουν στο ίδιο αδίκημα το ποσό θα είναι το διπλάσιο. Επιπλέον, όσοι επιμένουν να καταφεύγουν σε ιερόδουλες για να καλύψουν τις... βιολογικές τους ανάγκες, θα καλούνται να παρακολουθήσουν σεμινάριο ευαισθητοποίησης, στο πρότυπο του αντίστοιχου για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ που παρακολουθούν όσοι συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι.

Το νομοσχέδιο κατά κύριο λόγο περιλαμβάνει άρθρα για την εξάρθρωση κυκλωμάτων εκμετάλλευσης γυναικών και για την ενίσχυση των ιερόδουλων που θέλουν να αλλάξουν επάγγελμα, αλλά στο επίκεντρο έχει βρεθεί η παραπάνω απαγόρευση.

Την περασμένη εβδομάδα, μία ομάδα αντρών που υπέγραψαν ως «343 γουρούνια» καταδίκασαν σε ανοιχτή επιστολή τους βουλευτές που «χώνουν την μύτη τους» στη σφαίρα του ιδιωτικού και «ψηφίζουν νόμους για την επιθυμία και την απόλαυση».

«Πιστεύουμε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να πωλούν ελεύθερα τα κάλλη τους, ακόμη και να το απολαμβάνουν. Αγαπούμε την ελευθερία, τη λογοτεχνία και την οικειότητα. Οταν το κράτος αρχίζει να αναλαμβάνει την ευθύνη των γεννητικών μας οργάνων και τα τρία βρίσκονται σε κίνδυνο... Σε αντίθεση με τους "σεξουαλικά ορθούς", σκοπεύουμε να ζήσουμε σαν ενήλικες» αναφέρουν στην επιστολή.

Η επιστολή, η οποία όπως σημειώνουν «Τα Νέα» παραπέμπει στις «343 γουρούνες» που το 1971 είχαν κυκλοφορήσει μανιφέστο για να δηλώσουν ότι είχαν κάνει άμβλωση, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ