Εγινε μπαμπάς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης-Το χαρμόσυνο μήνυμα του ηθοποιού στο Facebook - iefimerida.gr

Εγινε μπαμπάς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης-Το χαρμόσυνο μήνυμα του ηθοποιού στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μόλις κράτησα στα χέρια μου τον πιο δύσκολο και όμορφο ρόλο της ζωής μου και αρκετά βαρύ 4070γραμ.. καλημέρα». Με αυτό το άκρως χαρμόσυνο μήνυμα στο Facebook ανακοίνωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ότι έγινε πατέρας. Η σύζυγός του και ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη έφερε χθες στον κόσμο την κόρη τους που όπως ανακοίνωσε και ο μπαμπάς του, ζυγίζει μόλις... 4070 γραμμάρια.

Το ζευγάρι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε τελέσει ένα γάμο... αστραπή στο δημαρχείο Αμαρουσίου, λίγο πριν την άφιξη της κορούλας του.

Η 33χρονη ηθοποιός βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον σύντροφό της ο οποίος είχε δηλώσει πως ο πολιτικός γάμος θα γινόταν καθαρά για τυπικούς λόγους, ενώ αργότερα θ΄ακολουθήσει ο θρησκευτικός γάμος και η βάφτιση της μικρής.

Εγινε μπαμπάς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης-Το χαρμόσυνο μήνυμα του ηθοποιού στο Facebook | iefimerida.gr 0

Πηγή: gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ