Διάσημες selfies: Ποιες σταρ έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ αυτο-φωτογράφησης [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημες selfies: Ποιες σταρ έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ αυτο-φωτογράφησης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H μόδα με τις selfies φωτογραφίες, «πορτραίτα» δηλαδή του εαυτού σου, καλά κρατεί και οι διάσημοι, όπως είναι φυσικό, έχουν την πρωτοκαθεδρία!

Οι λογαριασμοί τους στο Instagram- κυρίως- και το Twitter- σε συνέχεια- συχνά κατακλύζονται από φωτογραφίες στις οποίες έχουν αυτο-φωτογραφηθεί, δίνοντας στους χιλιάδες θαυμαστές τους μια πολύ κοντινή λήψη του προσώπου τους. Κάποιες φορές μπορεί να είναι -απλώς- μια λίγο πιο μακρινή sexy πόζα ή ακόμα και μια κοντινή λήψη, με μια ιδιαίτερη έκφραση στο πρόσωπό τους (συνήθως γκριμάτσα). Πολλές φορές, βεβαίως, είναι ευδιάκριτες η αυταρέσκεια και η φιλαρέσκεια τους, που άλλοτε προκαλεί το μειδίαμα κι άλλοτε... αποστροφή, σ' αυτούς που τους «χαζεύουν».

Ανάμεσα στους διάσημους της διεθνούς showbiz, που έχουν τη συνήθεια των selfies, συναντάμε τη Rihanna, τη Μiley Cyrus τον Justin Bieber και την Kim Kardashian και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Και ενώ θα περίμενες ότι αυτοί θα είχαν και τα «πρωτεία» σ' αυτού του είδους τις φωτογραφίες, τη διαφορά κάνει ένα μάλλον λιγότερο διάσημο πρόσωπο: η 16χρονη Kylie Jenner της γνωστής οικογένειας Kardashian είναι η πρώτη (και καλύτερη) στα selfies στο Instagram!

Όσο για τους Έλληνες, μπορεί να βρίσκονται πολύ πιο... χαμηλά σε selfies από τους ξένους celebrities, αλλά έχουν και αυτοί τις στιγμές τους: η Ελένη Μενεγάκη όπως και η Δέσποινα Βανδή μας έχουν δώσει μια πολύ κοντινή εκδοχή του προσώπου τους, και μάλιστα χωρίς μακιγιάζ, ενώ η Τάμτα είναι μάλλον εκείνη που έχει την πιο ισχυρή παρουσία στα social media, γενικά, από την οποία δεν θα μπορούσαν λείψουν τα... selfies. Ο Γιώργος Τσαλίκης, πάλι, είναι από τους γνωστούς έλληνες celebrities που τα αγαπάνε , ενώ τόσο η Δούκισσα Νομικού, όσο και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν τις δικές τους selfies στιγμές.

Δες ποιοι star έχουν τα περισσότερα selfies στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media σταρ φωτογραφίες διάσημοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ