Η αγωνία της κυβέρνησης για να γεμίσει η Βουλή -Η ΝΔ έστειλε sms στους βουλευτές της και το ΠΑΣΟΚ mail στους δικούς του - iefimerida.gr

Η αγωνία της κυβέρνησης για να γεμίσει η Βουλή -Η ΝΔ έστειλε sms στους βουλευτές της και το ΠΑΣΟΚ mail στους δικούς του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποκαρδιωτική εικόνα της Βουλής με τα έδρανα να είναι άδεια, κατά τη διάρκεια των ομιλιών των βουλευτών στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε σε κατάσταση... συναγερμού τους πολιτικούς αρχηγούς. Την Κυριακή, οι πολιτικοί αρχηγοί θορυβήθηκαν και γι αυτό έθεσαν σε πλήρη λειτουργία τους κομματικούς μηχανισμούς και οι βουλευτές ενημερώθηκαν με sms ή mail πως θα πρέπει να είναι παρόντες στη Βουλή.Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ, οι βουλευτές της ΝΔ έλαβαν γραπτό μήνυμα στα κινητά τους να είναι το αργότερο στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα, ενώ οι βουλευτές τους ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν με email πως η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου θα ξεκινήσει στις 6:45, οπότε θα έπρεπε όλοι τους να είναι εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή ΠΑΣΟΚ βουλευτές κυβέρνηση ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ