Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ρόλο συμβούλου σχέσεων - Δίνει λύσεις και στα συναισθηματικά προβλήματα των συνεργατών του - iefimerida.gr

Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ρόλο συμβούλου σχέσεων - Δίνει λύσεις και στα συναισθηματικά προβλήματα των συνεργατών του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια προσπάθεια όλα να δουλεύουν ρολόι και να μην επηρεάζεται η παραγωγικότητα των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας από τους κραδασμούς και τις ψυχολογικές εξαρτήσεις που δημιουργούν οι έρωτες ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν διστάζει να σηκώνει τα μανίκια και να λύνει και τα προβλήματα αυτά.

Οπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» ο υπουργός Υγείας ασχολείται και με τα συναισθηματικά προβλήματα των συνεργατών του. Δεν διστάζει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να επεμβαίνει, να καλεί τις αντιμαχόμενες πλευρές και να δίνει λύσει. Αναλαμβάνει δηλαδή, τρόπον τινά και ρόλο συμβούλου σχέσεων.

Μάλιστα, στο υπουργείο Ναυτιλίας, όπου είχε θητεύσει στο παρελθόν, αναφέρουν, σύμφωνα πάντα με τον «Βηματοδότη» ότι ο κ.Γεωργιάδης έχει τόσο μεγάλο ταλέντο σε αυτό το πεδίο που πολλά στελέχη του συγκεκριμένου υπουργείου, δηλώνουν τώρα ότι τους λείπει.

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ