«Μάχη» Βενιζέλου-Κουβέλη στη Βουλή για την Κεντροαριστερά - iefimerida.gr

«Μάχη» Βενιζέλου-Κουβέλη στη Βουλή για την Κεντροαριστερά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές εκατέρωθεν εξαπέλυσαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Φώτη Κουβέλη σχετικά με τον «τρίτο πόλο» της Κεντροαριστεράς, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ πως συντάσσεται πλέον με την ΝΔ.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Φώτης Κουβέλης μετά την τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και τις δηλώσεις του περί της Κεντροαριστεράς, δήλωσε: «Θέλω να του αναγνωρίσω το δικαίωμα, όταν αναφέρεται στους πόλους, καλά κάνει, αφού έτσι επιλέγει, να συναριθμείται με τη ΝΔ στον ίδιο πόλο στο όνομα της κυβέρνησης και, μάλιστα, με μία πρόσφατη προγραμματική συμφωνία που έκανε, μία προγραμματική συμφωνία και βάθους και στρατηγικού χαρακτήρα. Αλλά, έτσι δεν γίνεται η κεντροαριστερά».

Η απάντηση του κ. Βενιζέλου ήταν άμεση, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να διευκρινίζει πως δεν θέλει μια δημόσια αντιπαράθεση για την κεντροαριστερά με τον κ. Κουβέλη και να παρομοιάζει το ΠΑΣΟΚ με τον Χριστό και δήλωσε πως «έρχεται η Ανάσταση»: «Υπάρχουν πολλοί πόλοι. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ και κεντροαριστερά σταυρωθήκαμε αλλά έρχεται η ανάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ