Και η αποτοξίνωση θέλει τη χλιδή της-Διάσημοι σταρ δίνουν 85.000 δολάρια σε κέντρα απεξάρτησης 5 αστέρων - iefimerida.gr

Και η αποτοξίνωση θέλει τη χλιδή της-Διάσημοι σταρ δίνουν 85.000 δολάρια σε κέντρα απεξάρτησης 5 αστέρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να προσπαθούν να κόψουν τις κακές συνήθειες, όχι όμως τον εθισμό τους με τη χλιδή μέσα στην οποία έχουν μάθει να ζουν. Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ δεν θα μπορούσαν να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από έναν χώρο που να τους προσφέρει στιγμές πολυτέλειας. Ακόμα και όταν πρόκειται και για κέντρα αποτοξίνωσης που επισκέπτονται κατά καιρούς. Μπεν Αφλεκ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τσάρλι Σιν, Τόμι Λι, Μάθιου Πέρι και Μπρίντεϊ Σπίαρς είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα των διάσημων που δεν διστάζουν να ξοδέψουν ακόμα και 85.000 ευρώ για να απαλλαγούν από τους αυτοκαταστροφικούς εθισμούς τους. Με την προϋπόθεση όμως να να μην αλλάξουν την καθημερινότητά τους μέσα στη χλιδή. Ετσι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όχι πάντα βέβαια, διακόπτουν τις υποχρεώσεις τους για να θεραπεύσουν την ψυχή τους σε χώρους όπου προσφέρουν... διακοπές πολυτέλειας.Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» στα δέκα καλύτερα κέντρα αποτοξίνωσης στον κόσμο, τις δύο πρώτες θέσεις κατέχουν δύο κλινικές του Μαλιμπού, η «Promises» και η «Passages» και όχι τυχαία. Στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, αυτό το μαγευτικό παραλιακό θέρετρο του Λος Αντζελες με τις πανάκριβες βίλες έχει εξελιχθεί σε Ριβιέρα Κέντρων Αποτοξίνωσης, καθώς έχουν δημιουργηθεί 34 τέτοιες μονάδες. Τα δύο μεγάλα προσόντα των συγκροτημάτων είναι η φιλοσοφία της χλιδής που τα διέπει και η μικρή απόστασή τους από το Χόλιγουντ. Εδώ η θεραπεία της ψυχής συνδυάζεται με μενού πέντε αστέρων και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οι οποίες παραπέμπουν σε διακοπές πολυτέλειας.

Ωστόσο, πολλοί διάσημοι του Χόλιγουντ, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν το πρόβλημα εξάρτησής τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επιλέγουν ένα ακριβό ξενοδοχείο του Χόλιγουντ για την παραμονή τους κι εκεί δέχονται τις υπηρεσίες ενός ειδικού, με αμοιβή 10.000 δολαρίων ημερησίως!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ