Η θερμοκρασία δεν αλλάζει, αλλά κάποιοι θα χρειαστούν ομπρέλα την Κυριακή - iefimerida.gr

Η θερμοκρασία δεν αλλάζει, αλλά κάποιοι θα χρειαστούν ομπρέλα την Κυριακή

Η θερμοκρασία δεν αλλάζει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές από το απόγευμα στο Ιόνιο και στα δυτικά, αναμένονται την Κυριακή. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, όπως αναφέρει το meteo.gr, θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς, με ενίσχυση μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις θα έχει ο αττικός ουρανός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και μέτριοι νότιοι στο Ν. Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις θα έχει και η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις, μέτριοι από νότιες διευθύνσεις μετά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις άνεμοι βροχή καιρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ