Ο διαιτητής που απεχθάνεται το fair play- Οι παίκτες του έδωσαν διπλό μάθημα για το περίεργο σφύριγμά του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο διαιτητής που απεχθάνεται το fair play- Οι παίκτες του έδωσαν διπλό μάθημα για το περίεργο σφύριγμά του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαθήματα fair play όχι μόνο σε όσους παρακολουθούσαν, αλλά κυρίως στο διαιτητή έδωσαν οι ποδοσφαιριστές αναμέτρησης στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Γιατί παρά την επιμονή του, οι παίκτες κατάφεραν να τον κάνουν να καταλάβει ότι μπορούν να δείξουν συναδελφικότητα.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο τερματοφύλακας της Αν Ναχντά, Ταζίρ Αλ Ανταΐφ παρατήρησε πριν εκτελέσει το ελεύθερο ότι λύθηκαν τα κορδόνια του. Προς έκπληξη όλων, ένας αντίπαλος- ο επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ- σπεύδει να τον βοηθήσει. Ο Αλ Ανταΐφ ευχαριστεί τον Τζόμπσον και εκτελεί το ελεύθερο, για να ακούσει ξαφνικά το σφύριγμα του διαιτητή.

Ο τελευταίος προτίμησε να μη σεβαστεί την κίνηση συναδελφικότητας, αλλά επέλεξε να δώσει παράβαση και να καταλογίσει έμμεσο φάουλ για την καθυστέρηση του τερματοφύλακα να εκτελέσει το ελεύθερο. Ο διαιτητής όμως πήρε και το δεύτερο μάθημά του αφού, όπως γράφει το gazzetta.gr, οι παίκτες της Αλ Ιτιχάντ έστειλαν απευθείας άουτ την μπάλα, δείχνοντάς του το λάθος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ