Ποιος τραγουδιστής κάρφωσε απροκάλυπτα το βλέμμα του στα κάλλη της Μενούνος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος τραγουδιστής κάρφωσε απροκάλυπτα το βλέμμα του στα κάλλη της Μενούνος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες από εκπομπή που παρουσίασε η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος. Οχι, η παρουσιάστρια δεν φιλοξένησε κάποιον καλεσμένο από αυτούς που δύσκολα πηγαίνουν σε εκπομπές, ούτε συνέβη κάποιο φοβερό ευτράπελο. Ο λόγος που οι εικόνες... ταξιδεύουν είναι γιατί οι φωτογράφοι «συνέλαβαν» τραγουδιστή που βρέθηκε στην εκπομπή να καρφώνει το βλέμμα του στα οπίσθια της Μενούνος αλλά και να... ξερογλύφεται.

Οπως φαίνεται από τις παρακάτω εικόνες ο τραγουδιστής Μαξ Τζορτζ του συγκροτήματος Wanted, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μενούνος μαγεύτηκε από τη... θέα και κυριολεκτικά δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του. Μάλιστα, σε μια φωτογραφία διακρίνεται να συνεχίζει να κρατά το βλέμμα του καρφωμένο στα κάλλη της παρουσίαστριας ακόμη και όταν την είχε αγκαλιά, αφού φαίνεται να έχει περάσει το κεφάλι του στον ώμο της και να κοιτά ξανά προς τα... κάτω.

Ποιος τραγουδιστής κάρφωσε απροκάλυπτα το βλέμμα του στα κάλλη της Μενούνος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ποιος τραγουδιστής κάρφωσε απροκάλυπτα το βλέμμα του στα κάλλη της Μενούνος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποιος τραγουδιστής κάρφωσε απροκάλυπτα το βλέμμα του στα κάλλη της Μενούνος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ