Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει στο πεζοδρόμιο την πρόταση μομφής και καλεί σε συγκέντρωση την Κυριακή στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει στο πεζοδρόμιο την πρόταση μομφής και καλεί σε συγκέντρωση την Κυριακή στο Σύνταγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συγκέντρωση «υπεράσπισης της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού» την Κυριακή στις 18.00 στο Σύνταγμα, καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που θα συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή .

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, εργαζόμενοι και νεολαία πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην Τρόικα, αντίστασης στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας.

«Φτάνει πια! Σταματάμε την καταστροφή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Απαντώντας στον πρωθυπουργό και τη φράση του ότι η Δημοκρατία δεν φοβάται την αλήθεια ούτε τις «μομφές από τα υπολείμματα του παρελθόντος», ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππας, τόνισε πως η Δημοκρατία δεν φοβάται τίποτα, αλλά ο κ. Σαμαράς είναι αυτός φοβάται τη Δημοκρατία».

Ψήφο εμπιστοσύνης είχε λάβει και ο πρώην πρωθυπουργός και την άλλη μέρα «πήρε πόδι», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Όσο για τη στάση των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, στο ΣΥΡΙΖΑ είδαν από την μία με ικανοποίηση την απόφαση του ΚΚΕ να ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας, από την άλλη όμως, απορία και μούδιασμα προκάλεσε η απόφαση της ΔΗΜΑΡ να δηλώσει «παρών».

Το «όχι» στην πρόταση δυσπιστίας είναι «ναι» στην αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης, διεμήνυσε στους βουλετυές των άλλων κομμάτων ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Levy Economics Institute και για μία ακόμη φορά υπογράμμισε την ανάγκη να σταματήσει το καταστροφικό πρόγραμμα της λιτότητας και του μνημονίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ