Παίκτης αστόχησε σε πέναλτι και ο πρόεδρος διέταξε να ξυλοκοπήσουν τον ίδιο, τη γυναίκα και το παιδί του [βίντεο] - iefimerida.gr

Παίκτης αστόχησε σε πέναλτι και ο πρόεδρος διέταξε να ξυλοκοπήσουν τον ίδιο, τη γυναίκα και το παιδί του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χαμένο πέναλτι παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή αλλά και των αγαπημένων του προσώπων. Γιατί με εντολή του προέδρου της ομάδας, όπως καταγγέλλει ο παίκτης, ξυλοκοπήθηκε άγρια ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο Μάρτιν Νταλ Ορσο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με αποτέλεσμα η Γιουνιόν Φουέρσα Μινέιρα να χάσει σε αγώνα για το Κύπελλο του Περού. «Αρκετοί οπαδοί εισέβαλαν μετά το ματς στο πούλμαν της ομάδας. Κράτησαν τον γιο μου υπό την απειλή όπλου, τον χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ χτύπησαν και τη γυναίκα μου που έχει μελανιές στα χέρια και τα πόδια», δήλωσε ο παίκτης περιγράφοντας τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι, όπως λέει ο ίδιος, την εντολή για την επίθεση εναντίον του έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας, Σεράπιο Σουκασάιρε και άλλα μέλη της διοίκησης. «Αυτοί τους είπαν να μας δείρουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ