Οι ιδιοκτήτες ταξί κατέλαβαν τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - iefimerida.gr

Οι ιδιοκτήτες ταξί κατέλαβαν τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή κρατούν κατά διαστήματα τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου ιδιοκτήτες ταξί από το δυτική Ελλάδα, που αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στο άνοιγμα του επαγγέλματος.

Αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες ταξί παραμένουν στη γέφυρα και έχουν ανοίξει τις μπάρες των διοδίων για να περνούν οι οδηγοί χωρίς να πληρώνουν.

Νωρίτερα οι ιδιοκτήτες ταξί είχαν συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση, η οποία όμως απέβη άκαρπη, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να οδηγείται να άκρα.

Μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, ο κ. Λυμπερόπουλος τόνισε ότι η επταμελής αντιπροσωπεία κατέθεσε πρόταση για 6μηνη παράταση-κατοχύρωση του διαλόγου και με δέσμευση για πλαίσιο πληθυσμιακής αναλογίας στην έκδοση των αδειών, όπως προέβλεπε το προεδρικό διάταγμα Ρέππα. Παράλληλα, πρότειναν να πληρώνονται οι άδειες και να υπάρχει δέσμευση για τη μη δημιουργία καρτέλ.

Σύμφωνα με τον κ. Λυμπερόπουλο, ο υπουργός ουσιαστικά απέρριψε την πρόταση, σημειώνοντας ότι ο νόμος Παπακωνσταντίνου απελευθερώνει τα πάντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ