Ron Asheton: Ο άνθρωπος που επινόησε τον πιο «βρώμικο» σέξι κιθαριστικό ήχο των τελευταίων 40 χρόνων [βίντεο] - iefimerida.gr

Ron Asheton: Ο άνθρωπος που επινόησε τον πιο «βρώμικο» σέξι κιθαριστικό ήχο των τελευταίων 40 χρόνων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απεβίωσε το 2009 με την ίδια διακριτικότητα που τον χαρακτήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της 50χρονης ζωής του, αφήνοντας πίσω του ως κληρονομιά τον ανεπανάληπτο κιθαριστικό ήχο του, αντιπροσωπευτικό του βιομηχανικού Ντιτρόιτ, εκεί όπου γεννήθηκε η μεγαλύτερη πανκ ροκ μπάντα των ΗΠΑ μαζί με τους MC5, οι Iggy and the Stooges.

«βρωμιάρικα» πετάλια παραμόρφωσης: Vox Wah, Fuzz και Vox Tone Bender.Ο λόγος για τον Ron Asheton, τον μουσικό που επινόησε τον πιο βρώμικo σέξι κιθαριστικό ήχο που θα μπορούσε να μηχανευτεί ανθρώπινος νους, με συμμάχους μία χιλιογρατζουνισμένη κιθάρα και τρία

Ένας sleezy ήχος που γλυστράει ηδονικά, διεισδύει στα αυτιά και κυριεύει το σώμα, σαν φιδίσια γλώσσα που σου γαργαλάει τις νευρικές απολήξεις... Και εγένετο σκληρό ροκ εντ ρολ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κιθαρίστας Πανκ ροκ Ron Asheton Iggy and the Stooges
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ