Νέα γκάφα Μπάιντεν: Συνεχάρη λάθος άνθρωπο για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές Βοστόνης - iefimerida.gr

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Συνεχάρη λάθος άνθρωπο για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές Βοστόνης

Η γκάφα του Μπάιντεν: Συνεχάρη λάθος άνθρωπο για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αντιπρόεδρος των Η.Π.Α Τζο Μπάιντεν, θέλησε να συγχαρεί τον νέο δήμαρχο της Βοστόνης για τη πρόσφατη νίκη του στις δημοτικές εκλογές,όμως τηλεφώνησε σε... λάθος άτομο, όπως αποκάλυψε η αμερικανική εφημερίδα Boston Globe.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρέθηκε ένας άλλος Μάρτιν Ουόλς, συνονόματος του εκλεγμένου δημάρχου, ο οποίος καθόταν αμέριμνος στον καναπέ με τη σύζυγό του. Προς έκπληξή του ο «λάθος» Μάρτιν Ουόλς άκουσε τον αντιπρόεδρο των Η.Π.Α να τον συγχαίρει λέγοντας του: «Μπράβο φιλαράκο! Τα κατάφερες!»

Ο... «σωστός» Μάρτιν Ουόλς από την άλλη, ο οποίος θα διαδεχτεί στο αξίωμα του δημάρχου τον Τόμας Μενίνο, γιόρταζε τη νίκη του σε ένα ξενοδοχείο της Βοστόνης.

Βέβαια ο Μπάιντεν ενδεχομένως να μην ήταν ο μοναδικός που έκανε γκάφα, καθώς και ο Μάρτιν Ουόλς που συνεχάρη συμμετείχε ενεργά στην πολιτική ζωή της χώρας αφού ήταν βοηθός του πρώην γερουσιαστή Τεντ Κένεντι.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος των Η.Π.Α φαίνεται ότι έχει... έφεση στις γκάφες, καθώς παλαιότερα έχει δηλώσει:«Περήφανος που είμαι πρόεδρος των Η.Π.Α» σπεύδοντας να διορθώσει το λάθος του λέγοντας πως «Είμαι περήφανος που είμαι αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Αλλά θα αισθανόμουν ακόμα πιο περήφανος αν ήμουν ο Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος των ΗΠΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ