Εκπληκτοι οι επιβάτες λεωφορείου του Λονδίνου είδαν την Κέιτ Μίντλετον -με ασπρισμένο μαλλί- να κάθεται δίπλα τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκπληκτοι οι επιβάτες λεωφορείου του Λονδίνου είδαν την Κέιτ Μίντλετον -με ασπρισμένο μαλλί- να κάθεται δίπλα τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Bασιλικούς συνεπιβάτες είχαν όσοι επιβιβάστηκαν το πρωί σε λεωφορείο του Λονδίνου αφού έκπληκτοι είδαν να έχουν επιβιβαστεί σε αυτό και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέτ Μίντλετον.

Το βασιλικό ζευγάρι στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Παπαρούνας, συνάντησε στρατιωτικούς και εθελοντές στον σταθμό High Street Kensington και μετακινήθηκε ως εκεί με τα Μέσα μαζικής Μεταφοράς.

Ωστόσο, οι φωτογράφοι που κάλυψαν το γεγονός δεν περιορίστηκαν να τραβήξουν το ζευγάρι ενώ κάθεται στις θέσεις του λεωφορείου αλλά ζούμαραν και στο κεφάλι της Κέιτ Μίντλετον. Ο λόγος; Οι άσπρες τρίχες που είχαν ξεπροβάλλει και τις οποίες η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν νοιάστηκε να καλύψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ