Δαμάζοντας τα τεράστια κύματα της Πορτογαλίας – Σέρφερ από όλο το κόσμο τεστάρουν τις δυνάμεις τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Δαμάζοντας τα τεράστια κύματα της Πορτογαλίας – Σέρφερ από όλο το κόσμο τεστάρουν τις δυνάμεις τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στην Ευρώπη «έκλεισε» τους περισσότερους ανθρώπους στα σπίτια τους. Αλλωστε είναι φυσιολογικό, όταν ο άνεμος παίρνει στο διάβα του ολόκληρα δέντρα και η βροχή πέφτει ακατάπαυστα και δυνατά, να μην υπάρχει η διάθεση για πολλές δραστηριότητες. Οι περισσότεροι περιορίστηκαν σε ένα ζεστό καφέ και την παρέα του αγαπημένου τους βιβλίου ή κάποιας ταινίας για να περάσουν τον ελεύθερο τους χρόνο στις δύσκολες μέρες που πέρασαν.

Υπήρξαν όμως και κάποιοι που περίμεναν πως και πως να έρθει η ώρα που οι καιρικές συνθήκες θα χαλάσουν. Ο λόγος για τους καλύτερους σέρφερ παγκοσμίως που εκμεταλλεύτηκαν τη κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και μαζεύτηκαν στην κωμόπολη Ναζαρέ της Πορτογαλίας για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

Τα κύματα όλο και μεγάλωναν μέχρι που έφτασε αυτό που όλοι περίμεναν. Ενα τεράστιο κύμα ύψους περίπου τριάντα μέτρων εμφανίστηκε, προκαλώντας τους σέρφερ να το «καβαλήσουν» και να αποκτήσουν μια από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής τους.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ