Το Reboot Buggy επαναφέρει το αυτοκίνητο στο minimal - iefimerida.gr

Το Reboot Buggy επαναφέρει το αυτοκίνητο στο minimal

Το Reboot Buggy επαναφέρει το αυτοκίνητο στο minimal
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Reboot Buggy δεν είναι ένα αυτοκίνητο που θέλει να πουλήσει. Για την ακρίβεια είναι ένα και μοναδικό, μάλλον δεν θα υπάρξει άλλο και κατά μια έννοια αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο ο δημιουργός του θέλει να δείξει την αντίθεσή του με τη λογική που ακολουθεί η σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο Joey Ruiter λοιπόν, ο δημιουργός του, πιστεύει πως οι κατασκευαστές σήμερα δεν ασχολούνται με την ουσία κι έτσι αποφάσισε να φτιάξει ένα αυτοκίνητο όσο πιο minimal γίνεται με στοιχεία που τα βρίσκεις εύκολα και παντού. Το Reboot Buggy –το reboot στην ονομασία του σαφώς και δεν βρίσκεται τυχαία εκεί- δεν έχει αμάξωμα.

Είναι όλο ένα πλαίσιο, έχει απλά δύο προστατευτικές επιφάνειες για το χώρο των επιβατών που έχουν στη διάθεσή τους δύο καθίσματα και τίποτα παραπάνω, καθώς και ένα κάλυμμα για τον κινητήρα. Αυτός είναι ένας all american classic V8 6.200 κυβικών της Chevrolet, που αποδίδει 470 ίππους.

Με τη βοήθειά του το Reboot Buggy φτάνει τα 220, ενώ χάρη στους τεράστιους τροχούς του των 40 ιντσών και των μεγάλων δυνατοτήτων άρθρωσης της ανάρτησής του πάει ουσιαστικά παντού.

Πάντως αν στο μυαλό σας έχετε τα buggy μικρά και χαριτωμένα αυτό εδώ είναι το ακριβώς αντίθετο: τεράστιο και κακό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο χαρακτηριστικά Reboot Buggy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ