Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Αγιαξ-Σέλτικ: Σκοτσέζος οπαδός καταγγέλλει ότι Ολλανδοί πυροβόλησαν εναντίον του [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Αγιαξ-Σέλτικ: Σκοτσέζος οπαδός καταγγέλλει ότι Ολλανδοί πυροβόλησαν εναντίον του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τα συνεχή περιστατικά αθλητικής βίας που σημειώνονται στην Ελλάδα, η χώρα μας, ίσως, είναι «πίσω» ακόμη σε σχέση με τους Ολλανδούς χούλιγκανς του Αγιαξ, οι οποίοι επιτέθηκαν σε οπαδούς της Σέλτικ που βρίσκονταν στο Αμστερνταμ, με έναν ανεγκέφαλο -μάλιστα- να πυροβολεί εναντίον μιας οικογένειας.

Μετά το τέλος του αγώνα Αγιαξ- Σέλτικ, οι Ολλανδοί χούλιγκανς επιτέθηκαν εναντίον των οπαδών της σκοτσέζικης ομάδας και σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια και οδομαχίες, με το πιο σοβαρό περιστατικό ωστόσο να καταγγέλλεται από έναν Σκοτσέζο οπαδό ο οποίος υποστηρίζει ότι ένας χούλιγκαν του Αγιαξ πυροβόλησε εναντίον του ίδιου και της οικογένειας του, αναρτώντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία στο twitter.

Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Αγιαξ-Σέλτικ: Σκοτσέζος οπαδός καταγγέλλει ότι Ολλανδοί πυροβόλησαν εναντίον του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ