Το Twitter «τιτιβίζει» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης-Η πρεμιέρα της μετοχής που θα αυξήσει τα έσοδα σε δισ. δολάρια - iefimerida.gr

Το Twitter «τιτιβίζει» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης-Η πρεμιέρα της μετοχής που θα αυξήσει τα έσοδα σε δισ. δολάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με τη μετοχή του που αποτιμάται στα 26 δολάρια ανά μονάδα, σύμφωνα με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του κοινωνικού δικτύου (@ twitter). Το Twitter, σύμφωνα με την express, σχεδιάζει να εισαγάγει 70 εκατομμύρια μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, που του επιτρέπει να αυξήσει τα έσοδα του στο ποσό του 1,82 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Έχει επιπλέον δικαίωμα επιλογής (οver-allotment) για 10.500.000 μετοχές που θα μπορούν να προσφερθούν εντός 30 ημερών, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που μπορεί να αποκτήσει στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter Νέα Υόρκη Χρηματιστήριο μετοχή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ