Νίκος Κοροβήλας: Ο μοναδικός δημοσιογράφος που παραμένει ακόμα μέσα στο Ραδιομέγαρο που κατέλαβαν τα ΜΑΤ - iefimerida.gr

Νίκος Κοροβήλας: Ο μοναδικός δημοσιογράφος που παραμένει ακόμα μέσα στο Ραδιομέγαρο που κατέλαβαν τα ΜΑΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Κοροβήλας, γνωστός κυρίως από τις μεταδόσεις των αγώνων Formula 1, είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που παραμένει ακόμα μέσα στο Ραδιομέγαρο, που εκκενώθηκε μετά την επέμβαση τουλάχιστον 10 διμοιριών των ΜΑΤ, σήμερα τα ξημερώματα.Ο δημοσιογράφος, με ψυχραιμία και έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ, πηγαίνει κυριολεκτικά σε κάθε όροφο και χώρο του Ραδιομεγάρου μαζί με τους ανθρώπους των ΜΑΤ και απαιτεί να καταγραφεί η άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτήριο και οι εγκαταστάσεις. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν θέλουν να αφήσουν κανένα περιθώριο να ειπωθεί πως προκάλεσαν φθορές στο κτήριο. Μάλιστα, ο Νϊκος Κοροβήλας, μιλώντας τηλεφωνικά στα μέσα ενημέρωσης, τόνισε πως ο χώρος δεν είναι μόνο σε άριστη κατάσταση, αλλά παραμένει και πεντακάθαρο. Πρόσθεσε πως δεν ήταν έκπληξη η επέμβαση, την περίμεναν και ήξεραν πως θα γίνει μέσα τη νύχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ