Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των επικεφαλής της Τρόικα με τον υπουργό Εργασίας - Τη σκυτάλη παίρνουν την Τετάρτη τα τεχνικά κλιμάκια - iefimerida.gr

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των επικεφαλής της Τρόικα με τον υπουργό Εργασίας - Τη σκυτάλη παίρνουν την Τετάρτη τα τεχνικά κλιμάκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και από αύριο ο διάλογος θα συνεχιστεί με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εργασίας στη συνάντηση έγινε μια ουσιαστική συζήτηση πάνω στις προτάσεις του υπουργείου Εργασίας και τους μηχανισμούς που εισάγονται με το νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση, καθώς και άλλες πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Ενδεικτικά ανέφεραν τις ανακοινώσεις που έγιναν από τον υπουργό Εργασίας και τον διοικητή του ΙΚΑ, μέσα από τις οποίες, όπως σημείωσαν, «ενισχύεται η εισπραξιμότητα των εισφορών και παράλληλα εξοικονομούνται ιδιαίτερα σημαντικά ποσά για τα ασφαλιστικά ταμεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ