Κλινικές εμφύτευσης μουστακιού στην Τουρκία υπόσχονται στους ανατολίτες χίπστερς εγγυημένο αντριλίκι [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλινικές εμφύτευσης μουστακιού στην Τουρκία υπόσχονται στους ανατολίτες χίπστερς εγγυημένο αντριλίκι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους Τούρκους, όπως και για τους περισσότερους λαούς της Ανατολής, το μουστάκι δεν αποτελεί απλό αισθητικό διάκοσμο του προσώπου, αλλά πραγματική συμβολική μορφή ανδρειοσύνης, αρρενοπρέπειας και εξουσίας.

Θέλοντας, λοιπόν, να διατηρήσουν την προγονική παράδοση των πατεράδων και παππούδων τους, οι νεαροί Τούρκοι αφήνουν μαζικά μουστάκι, συνάδοντας έτσι και με την τελευταία παγκόσμιου βεληνεκούς μόδα της ανεξέλεγκτης τριχοφυΐας που πλήττει μικρούς και μεγάλους χίπστερς σε Αμερική και Ευρώπη.

Και για εκείνους που δεν διαθέτουν τα απαιτούμενο πάχος και βάρος στην τρίχινη περιοχή πάνω από το άνω χείλος, υπάρχουν πάντα οι ειδικές κλινικές εμφύτευσης μουστακιού που εγγυώνται ότι κάθε φορά που οι μυστακιοφόροι Τούρκοι θα τρώνε μπακλαβά όλο και κάποιο υπόλλειμμα φύλλου θα κρέμεται από το μουστάκι τους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία μουστάκι κλινική εμφύτευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ