Η Ινδή Αντζελίνα Τζολί και Μόνικα Μπελούτσι μαζί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ινδή Αντζελίνα Τζολί και Μόνικα Μπελούτσι μαζί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομά της είναι δύσκολο να το προφέρει κανείς, αλλά αξίζει μια προσπάθεια μια και ήρθε για να «στριμώξει» τους σέξι γλουτούς της στη λίστα με τα σέξι πρόσωπα της showbiz. Η Πριάνκα Τσόπρα είναι γεννημένη μια καυτή ημέρα του Ιουλίου του 1982 στην Ινδία. Η εκτυφλωτική ομορφιά της, που είναι ένα κάρμα Αντζελίνα Τζόλι, Μόνικα Μπελούτσι και Σοφία Λόρεν, την βοήθησε να στεφθεί Μις Κόσμος το 2000 και τώρα έχει μετατραπεί σε ένα από τα περιζήτητα ονόματα του Bolywood. Ο μισθός της εκτοξεύεται διαρκώς στα ύψη, ενώ δεν διστάζει να βγάλει υψηλές κορώνες και μπροστά από το μικρόφωνο ως τραγουδίστρια. Φυσικά, ο κόσμος της μόδας δε μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από τα προφανή κάλλη της και έτσι ο ένας μετά τον άλλο οι οίκοι μόδας, σπεύδουν να της αποσπάσουν την υπογραφή τους για ένα αποκλειστικό συμβόλαιο. Μόλις σήμερα, η βρετανική έκδοση του περιοδικού μόδας harpersbazaar την ανακήρυξε ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα.

Η Τσόπρα είναι ένα από τα διασημότερα πρόσωπα στη χώρα της, ενώ για τη συμμετοχή της σε ταινίες έχει αποσπάσει ουκ ολίγα βραβεία. Ακολουθώντας τα βήματα της Αντζελίνας Τζολί, η 31χρονη είναι πρέσβειρα καλής θέλησης στην Unicef και ήδη κυκλοφορεί το δεύτερό single της «Exotic» σε ΗΠΑ και Καναδά. Όχι και άσχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ