Η πιο καυτή Τετάρτη του καλοκαιριού - iefimerida.gr

Η πιο καυτή Τετάρτη του καλοκαιριού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει την επέλασή του ο καύσωνας σε όλη την χώρα, ενώ η σημερινή μέρα ήταν η πιο καυτή του φετινού καλοκαιριού, καθώς ο υδράργυρος ξεπέρασε τοπικά τους 42 βαθμούς.

Ιδιαίτερα έντονη η ζέστη σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Πελοπόνησσο, όπου αναμένονταν και οι υψηλότερες θερμοκρασίες.

Αναλυτικά η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο έφτασε σήμερα στην Μακεδονία, τη Θράκη και τη δυτική Ελλάδα, τους 39 και τοπικα τους 40 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο τους 40 με 41 και τοπικά τους 42 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα στους 36 με 39 βαθμούς κελσίου.

Αύριο αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα συνεχιστούν οι βορειοδυτικοί άνεμοι σε όλη την χώρα ένταση 4 έως 6 μπορφόρ και τοπικά και 7, αλλά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι μετερεωλόγοι αναμένουν νέα άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη την χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ