Το Instagram στην πραγματική ζωή – Καλλιτέχνης φωτίζει τα φωτογραφικά ορόσημα της πόλης, μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή - iefimerida.gr

Το Instagram στην πραγματική ζωή – Καλλιτέχνης φωτίζει τα φωτογραφικά ορόσημα της πόλης, μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολλούς, οι φωτογραφικές μηχανές αποτελούν μακρινό παρελθόν, από τη στιγμή που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βγάλουν το κινητό τους και να τραβήξουν, αυτό που κέντρισε την προσοχή τους.

Επίσης, στο καιρό που κυριαρχεί το Instagram, για πολλούς, μοιάζει αδιανόητο μια φωτογραφία να μην έχει υποστεί έστω και μια στοιχειώδη επεξεργασία, με ένα φίλτρο που διορθώνει το χρώμα της εικόνας προσδίδοντας πολλές φορές μια ρετρό διάθεση.

Με αφορμή αυτό, ο καλλιτέχνης Bruno Ribeiro από το Λονδίνο, τοποθέτησε κομμάτια χαρτονιού σε διάφορα σημεία της πόλης, διαμορφώνοντας τα έτσι ώστε να δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για φωτογραφίες από το Instagram.

Σε πολλά από αυτά, μάλιστα, υπάρχουν πλαστικές διαφάνειες για να δίνεται η αίσθηση του φίλτρου, όπως στη δημοφιλή εφαρμογή. Το ενδιαφέρον αυτό πρότζεκτ φαίνεται ότι τράβηξε ιδιαιτέρως την προσοχή των περαστικών, που σταματούν και φωτογραφίζουν τα χαρτόνια του Bruno, βλέποντας την πόλη με διαφορετικό τρόπο από ότι την έβλεπαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο πόλη φωτογραφίες instagram Bruno Ribeiro
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ