Μάρτυρες - κλειδιά είδαν τα πρόσωπα των εκτελεστών του Νέου Ηρακλείου -Ετοιμα τα σκίτσα των δολοφόνων - iefimerida.gr

Μάρτυρες - κλειδιά είδαν τα πρόσωπα των εκτελεστών του Νέου Ηρακλείου -Ετοιμα τα σκίτσα των δολοφόνων

Μάρτυρες κλειδιά είδαν το πρόσωπα των εκτελεστών του Νέου Ηρακλείου -Η ΕΛ.ΑΣ ετο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες του εκτελεστή από το Νέο Ηράκλειο και τώρα με τη βοήθεια δύο μαρτύρων, που ήταν μπροστά στη δολοφονία, ετοιμάζουν τα σκίτσα των δύο δραστών προκειμένου να δημοσιοποιηθούν και να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δολοφόνων.Σύμφωνα με την Espresso, ένας άντρας και μία γυναίκα είδαν τους δράστες τόσο πριν τη δολοφονία, όσο και αμέσως μετά. Συγκεκριμένα η γυναίκα που μένει κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της και κάπνιζε λίγα λεπτά πριν την επίθεση.

Αρχικά δεν παρατήρησε τίποτα περίεργο, ωστόσο όταν είδε τη μοτοσικλέτα να ξαναπερνάει από το σημείο με πιο χαμηλή ταχύτητα φοβήθηκε πως πρόκειται για ληστές και άρχισε να παρατηρεί τις κινήσεις τους. Τότε διέκρινε και το συνοδηγό που είχε βγάλει το κράνος του και είχε βάλει το λευκό τζόκεϊ. Ο δεύτερος μάρτυρας είναι ένας άντρας ο οποίος τη στιγμή της επίθεσης περπατούσε στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Ηρακλείου, σχεδόν απέναντι από τα γραφεία της ΧΑ. Τότε άκουσε το συνεργό του εκτελεστή να λέει «Φτάνει, τελειώσαμε, πάμε!». Αμέσως ο εκτελεστής πήγε προς τη μηχανή και ο μάρτυρας είδε, όπως αναφέρει, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τα οποία και έχει περιγράψει με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ