Τρεις-τρεις διάλεγε τις θαυμάστριες ο Γιουσέιν Μπολτ μετά την επιτυχία του Πεκίνου, ομολογεί στην αυτοβιογραφία του - iefimerida.gr

Τρεις-τρεις διάλεγε τις θαυμάστριες ο Γιουσέιν Μπολτ μετά την επιτυχία του Πεκίνου, ομολογεί στην αυτοβιογραφία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν χρειαζόταν να μας το ομολογήσει. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι όταν έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαμβάνει την παγκόσμια φήμη και επιτυχία του υπεραθλητή Γιουσέιν Μπολτ, είναι λογικό τα κορίτσια να πέφτουν στα πόδια του: «Ιδίως μετά το Πεκίνο, μπορούσα να έχω όποια γυναίκα ήθελα. Εμπαινα σ' ένα μπαρ κι έλεγα: για να δούμε ποια θα πάρω απόψε!».

Αυτά και άλλα πολλά πικάντικα, τα οποία άπτονται της ιδιωτικής του ζωής και της σχέσης του με το άλλο φύλο, αποκαλύπτει ο αθλητής στην αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Σαν Αστραπή», αποσπάσματα της οποίας δημοσίευσε η κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής Bild, γεννώντας ήδη στο κοινό την περιέργεια να μάθει περισσότερα.

Ο τζαμαϊκανός σουπερστάρ, ο οποίος μετράει ήδη έξι χρυσά μετάλλια στους δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, λέει:

«Ηταν απίστευτο το πώς με αναγνώριζαν στον δρόμο και γενικά παντού. Οι κοπέλες έδιναν μάχη για το ποια θα έρθει μαζί μου κι εγώ απλώς μπορούσα να διαλέξω αν θα έχω αυτήν ή εκείνη. Σε μια διαφημιστική περιοδεία στο Xόλιγουντ, με ρώτησαν η Χάιντι Κλουμ και η Σάντρα Μπούλοκ αν θα μπορούσαν να έρθουν μαζί μου σε ένα πάρτι. Να τις έχεις μαζί και τις δύο, ποιος θα έλεγε όχι; Περάσαμε μια εκρηκτική βραδιά χορεύοντας ασταμάτητα και πίνοντας σαμπάνια. Ηταν υπέροχες αλλά ειλικρινά δεν κάναμε κάτι άλλο παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει. Για να τρέχω γρήγορα πρέπει να ζω και γρήγορα. Γι' αυτό και δεν άκουσα τη συμβουλή του προπονητή μου: όχι σεξ πριν από τους αγώνες!».

Ο προπονητής του, Γκλεν Μάιλς, του είχε απαγορεύσει το σεξ λέγοντάς του:

«Οταν είσαι σε φόρμα, η έκρηξη τεστοστερόνης μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Γι' αυτό θα απέχεις από το σεξ». Εκείνος όμως δεν το τήρησε: «Αν το έκανα, θα είχα τρελαθεί. Ομως βλέπετε, δεν επηρέασε τις αγωνιστικές μου επιδόσεις!». Στο μεταξύ η δημοτικότητα του Γιουσέιν Μπολτ έχει φτάσει στα ύψη και είναι χαρακτηριστικό ότι δύο φινλανδοί οδηγοί της Φόρμουλα 1, ο Χάικι Κοβαλάινεν και ο Βάλτερι Μπότας, του πρότειναν να επισκεφτεί τη Φινλανδία για να του μάθουν καλή οδήγηση ακόμα και στο χιόνι! Αφορμή για την πρόσκληση στάθηκαν οι δηλώσεις του σε φινλανδέζα δημοσιογράφο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας πως είναι πολύ κακός οδηγός και στην Τζαμάικα τρακάρει συνέχεια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ