Ο διάδοχος του Μέσι είναι μόλις 12 μηνών-Ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανος [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο διάδοχος του Μέσι είναι μόλις 12 μηνών-Ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μέσι junior είναι μόλις 12 μηνών και όταν θα μεγαλώσει θα ακολουθήσει τα άκρως επιτυχημένα βήματα του μπαμπά του. Ο γιος του Λιονέλ Μέσι, Τιάγκο γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, αλλά παραμένει άγνωστο αν έχει κληρονομήσει το ταλέντο του διάσημου μπαμπά του.

Εκτός από επιτυχημένος ποδοσφαιριστής, ο Μέσι, έχει καταφέρει να έχει παράλληλα με την καριέρα του και μια ευτυχισμένη οικογένεια, με τη σύντροφό του Αντονέλα και το γιο τους. Ο μικρός Τιάγκο, γιόρτασε το Σάββατο τα πρώτα του γενέθλια και ο άσος της Μπαρτσελόνα, πόσταρε στο instagram μια οικογενειακή φωτογραφία με τους τρεις τους και την... τούρτα. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Ευτυχισμένα γενέθλια Τιάγκο, σε αγαπάμε. Είσαι ο κόσμος μας».

Ο διάδοχος του Μέσι είναι μόλις 12 μηνών-Ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: sportygossip.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ