Σε τρεις μαρτυρίες - κλειδί βασίζεται η Αντιτρομοκρατική: Είδαν τη σκηνή της εκτέλεσης από την αρχή ως το τέλος - iefimerida.gr

Σε τρεις μαρτυρίες - κλειδί βασίζεται η Αντιτρομοκρατική: Είδαν τη σκηνή της εκτέλεσης από την αρχή ως το τέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τρεις μαρτυρίες βασίζεται η Αντιτρομοκρατική για να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία που θα συμβάλουν καθοριστικά στην πορεία των ερευνών για τη διπλή εκτέλεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου καταθέσεων ( σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ληφθεί πάνω από 30) και την αξιολόγησή τους, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν καταλήξει σε τρεις μαρτυρίες - δύο ανδρών και μία γυναίκας - που, όπως εκτιμάται, μπορούν να δώσουν πάρα πολλά στοιχεία για το μοιραίο βράδυ, καθώς οι εν λόγω αυτόπτες μάρτυρες έχουν δει τη σκηνή της εκτέλεσης απο τα πρώτα λεπτά.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ψάχνουν για το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες αφού εγκατέλειψαν την κλεμμένη μηχανή.

Όσον αφορά το βίντεο απο τις κάμερες στα γραφεία της ΧΑ, όπως εξηγούν στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, λόγω της μακρινής λήψης δεν μπορούν να αντληθούν στοιχεία για το πρόσωπο του δράστη που πυροβόλησε τους νεαρούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ