Τραγικό: Ποδοσφαιριστής στην Κρήτη είπε ψέμματα πως πέθανε ο 14χρονος αδελφός του για να πάρει άδεια - iefimerida.gr

Τραγικό: Ποδοσφαιριστής στην Κρήτη είπε ψέμματα πως πέθανε ο 14χρονος αδελφός του για να πάρει άδεια

Τραγικό: Ποδοσφαιριστής στην Κρήτη είπε ψέμματα πως πέθανε ο 14χρονος αδελφός το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πολύ μακάβριο ψέμα σκαρφίστηκε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Κρήτης ο οποίος, προκειμένου να εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδεια, δήλωσε στην ομάδα του πως πέθανε ο 14χρονος αδελφός του.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το prismanews, συνέβη στην ομάδα του Ρούβα που αγωνίζεται στην Γ' εθνική, ενώ οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής ενδεχομένως να μην ήθελε μόνο άδεια αλλά να αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα.

Ειδικότερα ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και πήρε ολιγοήμερη άδεια ανακοινώνοντας στους διοικούντες ότι έχασε τον 14χρονο αδελφό του.

Συντετριμμένοι οι άνθρωποι του Ρούβα έδωσαν, λογικά, άδεια στον ποδοσφαιριστή και εξέδωσαν και ανακοίνωση που εξέφραζαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Οπως ήταν αναμενόμενο την είδηση αναπαρήγαγαν πολλά τοπικά μέσα και ο Τύπος του νησιού δίνοντας στο γεγονός μεγάλη έκταση.

Τα πράγματα, πάντως, στη θέση τους έβαλε την επόμενη ημέρα ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επικοινώνησε με ΜΜΕ τονίζοντας ότι έγινε λάθος και ο 14χρονος γιος του είναι ζωντανός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ