Μην το πεις ούτε του... Παππά- Με 24 πόντους οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε ανατροπή και νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα - iefimerida.gr

Μην το πεις ούτε του... Παππά- Με 24 πόντους οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε ανατροπή και νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα

Μην το πεις ούτε του... Παππά- Με 24 πόντους οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε ανατροπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είχε... Αγιο- αν και θα τον χρειαζόταν για να γυρίσει αυτό το παιχνίδι- αλλά Παππά ο Παναθηναϊκός. Και χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του παίκτη κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη νίκη στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα με 90-86 στην παράταση (74-74 κανονική διάρκεια).

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο -15 στο τρίτο δεκάλεπτο και το -14 στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Ομως με την καθοδήγηση του εκπληκτικού Νίκου Παππά, ο οποίος τελείωσε το ματς με 24 πόντους, κατάφεραν να επανέλθουν στο παιχνίδι και να το οδηγήσουν στην παράταση χάρη στο τρίποντο του Μπλέικ Σιλμπ στην εκπνοή. Εκεί μίλησε η εμπειρία και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 90-86 στην 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Δεκάλεπτα: 26-22, 48-33, 56-48, 74-74, 86-90 (πρτ.)

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Μίτροβιτς 2, Λάζιτς, Μπλάζιτς 14, Σιμόνοβιτς 7, Μαριάνοβιτς 4, Ραντένοβιτς 10, Κάτιτς 12, Νέλσον 1, Τζένκινς 17, Σιλμπ 19.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 9, Κάρι, Μπατίστ 13, Φώτσης, Ούκιτς, Λάσμε 7, Μαυροκεφαλίδης 7, Διαμαντίδης 12, Γκιστ 2, Παππάς 24, Ματσιούλις 16.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ