Ανταλλαγή πυροβολισμών στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες – Ενας νεκρός, τουλάχιστον 7 τραυματίες - iefimerida.gr

Ανταλλαγή πυροβολισμών στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες – Ενας νεκρός, τουλάχιστον 7 τραυματίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε το αεροδρόμιο του Λος Αντζελες όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας τουλάχιστον επτά.

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου, ενώ οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι για να καλυφθούν από τα πυρά. Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης της επίθεσης ήταν ένας, ο οποίος τραυματίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Ο συγκεκριμένος τερματικός σταθμός εκκενώθηκε και οι πτήσεις από το αεροδρόμιο σταμάτησαν για λίγη ώρα, μέχρι να λήξει ο συναγερμός.

Ο δράστης έβγαλε ένα όπλο από την τσάντα του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, σπέρνοντας τον πανικό. «Ακουσα πυροβολισμούς και μετά ανθρώπους να ουρλιάζουν», δήλωσε στους Los Angeles Times ένας αυτόπτης μάρτυρας, που μαζί με δεκάδες άλλους επιβάτες βγήκε τρέχοντας από την έξοδο κινδύνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ