Περίεργα παιχνίδια της Κομισιόν λίγο πριν την άφιξη της Τρόικα - Η έκρηξη του Γιάννη Στουρνάρα - iefimerida.gr

Περίεργα παιχνίδια της Κομισιόν λίγο πριν την άφιξη της Τρόικα - Η έκρηξη του Γιάννη Στουρνάρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Τα σενάρια περί «πάγου» στην επιστροφή της Τρόικας έως ότου λάβει πειστικές απαντήσεις από την ελληνική πλευρά, φρόντισε να ανατροφοδοτήσει με δηλώσεις της στον ελληνικό και γερμανικό Τύπο, η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Σαντάλ Χιούζ, προκαλώντας την «έκρηξη» του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος μέσω συνεργατών του κάνει λόγο για περίεργα παιχνίδια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Είχε προηγηθεί τη Πέμπτη, άρθρο του REUTERS με ανώνυμες δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων, που υποστήριζαν ότι η Τρόικα δεν πρόκειται να έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεν έχει πειστεί για το δημοσιονομικό «κενό» από την ελληνική πλευρά, δηλώσεις που επίσης διαψεύστηκαν από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

Όπως τονίζει ο κ. Στουρνάρας, οι επικεφαλής της Τρόικα θα βρίσκονται στην Αθήνα τη Δευτέρα το βράδυ, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο για τη Τρίτη το μεσημέρι, ραντεβού που επιβεβαιώθηκε και χθες, μετά από το δημοσίευμα του REUTERS. Την επιστροφή της Τρόικας με βάση το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα επιβεβαιώνει και ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος θα έχει συνάντηση μαζί τους στις 4 το απόγευμα της Τρίτης, για την οποία υπήρξε μάλιστα προπαρασκευαστική συνάντηση με τεχνικό κλιμάκιο της Τρόικας τη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ