Μετρά μέρες μέχρι το εφετείο ο Παπαγεωργόπουλος - «Αλλες 86 ημέρες στη φυλακή - Θα αντέξω» - iefimerida.gr

Μετρά μέρες μέχρι το εφετείο ο Παπαγεωργόπουλος - «Αλλες 86 ημέρες στη φυλακή - Θα αντέξω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελπίδες για ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης στο Εφετείο τρέφει ο καταδικασθείς σε ισόβια πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. «Αλλες 86 μέρες στη φυλακή... Πρέπει να αντέξω», αναφέρει χαρακτηριστικά σε νέα του δήλωση μέσα απο τη φυλακή με αφορμή την αναβολή εκδίκασης της έφεσής του για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 18 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου.

«Πέρασαν 10 ημέρες και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω», τονίζει και αναρωτιέται: «Γιατί δεν ήθελαν να εκδικασθεί η έφεσή μου;».

«Ένας "συνάδελφος" είναι απόλυτος: "Καταλαβέ το. Είσαι εξιλαστήριο θύμα"...», συνεχίζει ο πρώην δήμαρχος και προσθέτει :

«Έσφιξα τα δόντια. Πρέπει να αντέξω μέχρι τη 16η Ιανουαρίου που είναι η νέα ημερομηνία εκδίκασης της έφεσής μου... Άλλες 86 ημέρες στη φυλακή! Τόσο απλά...».

Η εκδίκαση της έφεσης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει αναβληθεί για τις 16 Ιανουαρίου 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ