Μαθήματα για να βρείτε πλούσιο γαμπρό! - iefimerida.gr

Μαθήματα για να βρείτε πλούσιο γαμπρό!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτότυπη θα λέγαμε, σχολή στην Κίνα, παραδίδει μαθήματα σε κοπέλες με στόχο όχι κάποιο βαρυσήμαντο πτυχίο αλλά ένα γάμο με πλούσιο άντρα!

Αν λοιπόν είστε κοπέλα σας περισσεύουν 3.000 δολάρια και έχετε 30 ώρες ελεύθερες μπορείτε να «επενδύσετε» και να παρακολουθήσετε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων, και να μάθετε όλα τα μυστικά για το πώς να είστε ποιο εμφανίσιμη, πώς να μακιγιαρίζεστε σωστά και … πώς να αναγνωρίζετε έναν ψεύτη μόνο από τις εκφράσεις του προσώπου του.

Αυτά είναι λίγα μόνο από τα μαθήματα που οι «επιστήμονες» του γάμου έχουν σκοπό να διδάξουν στην εν λόγω σχολή. Φυσικά οι κινέζικες παραδόσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα ταλέντα που απαιτείται να έχει μια υποψήφια νυφούλα, οπότε το σωστό σερβίρισμα τσαγιού, απ’ ότι φαίνεται θεωρείται σπουδαίο προσόν για να πετύχει η πλούσια παντρειά.

Σε μια χώρα που το βιοτικό επίπεδο αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και η μεσαία τάξη γίνεται όλο και πιο ευκατάστατη, το κυνήγι ενός πλούσιου γαμπρού, θεωρείται ως μια πολύ καλή λύση για την εξασφάλιση μιας άνετης ζωής.

Ο ιδρυτής του κέντρου αναφέρει πως ο βασικός στόχος του σχολείου είναι «να γίνουν οι κοπέλες όσο καλύτερες γίνεται» και τι καλύτερο κίνητρο για αυτό από το να υποσχεθούν ότι με αυτό τον τρόπο θα βρουν τον πλούσιο πρίγκιπα του παραμυθιού που πάντα ονειρεύονταν!

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «αν λέγαμε στις κοπέλες ότι θα σας μάθουμε πώς να φτιάξετε μια καλή οικογένεια και να βελτιώσετε τον εαυτό σας, τα κορίτσια θα το απέρριπταν θεωρώντας πως αυτά τα καταφέρνουν και μόνες τους. Οπότε σκεφτήκαμε να προωθήσουμε το σχολείο μας με ένα πιο απλό τρόπο, λέγοντας: Θέλετε να παντρευτείτε ένα πλούσιο άντρα;»

Σαφές το επιχείρημα είναι η αλήθεια. Στρωθείτε στο διάβασμα κορίτσια και καλά πτυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Κίνα σΧΟΛΉ πλούσιοι γαμπροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ