Σκότωσε τους γονείς του και στη συνέχεια έκανε πάρτι - iefimerida.gr

Σκότωσε τους γονείς του και στη συνέχεια έκανε πάρτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 17χρονος έφηβος από την Φλόριντα των ΗΠΑ φαίνεται ότι σκότωσε τους γονείς του επειδή εκείνοι του απαγόρευσαν να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι τους και στη συνέχεια απτόητος έκανε το πάρτι, λέει η τοπική αστυνομία.

Χρησιμοποιώντας ένα σφυρί 22 εκατοστών ο Τάιλερ Χάντλει, σκότωσε τους γονείς του και στη συνέχεια έκρυψε τα πτώματα. Στη συνέχεια, ανέβασε ένα μήνυμα στο facebook καλώντας όλους τους φίλους του να έρθουν στο πάρτυ που ετοίμαζε.

Περίπου 60 άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, και το πάρτυ έγινε κανονικά. Οι γείτονες όμως παραπονέθηκαν στην αστυνομία για τη φασαρία, όταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι δεν διαπίστωσαν κάτι περίεργο.

Λίγες ώρες αργότερα, το αστυνομικό τμήμα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που τους ειδοποιούσε πως ο 17χρονος έχει σκοτώσει τους γονείς του και τα πτώματα βρίσκονται κρυμμένα μέσα στο σπίτι.

Η αστυνομία αμέσως ξαναγύρισε στο σπίτι και βρήκε τον Τάιλερ σε κατάσταση πανικού. Το πάρτυ είχε τελειώσει και το σπίτι ήταν άνω κάτω. Μετά από μια στοιχειώδη έρευνα βρήκαν τα πτώματα των γονέων στο δωμάτιο τους, άτσαλα κρυμμένα κάτω από βιβλία, σεντόνια και πολλά άλλα αντικείμενα.

Το κίνητρο παραμένει ακόμα άγνωστο, όμως αν αποδειχθεί πως ο έφηβος έδρασε μόνος του θα δικαστεί ως ενήλικας, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές. Οι συγγενείς της οικογένειας δηλώνουν σοκαρισμένοι αναφέροντας πως ο έφηβος δεν είχε προβλήματα συμπεριφοράς ενώ δεν είχαν παρατηρήσει και προβλήματα στις σχέσεις του με τους γονείς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ δολοφονία Φλόριντα έφηβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ